Als de Bliqsem de vaardigheden van het pitchen leren

Bliqsem verbetert de marketing van organisaties door middel van marketingprojecten, inspiratiesessies en trainingen. De Bliqsemtrainingen zijn speciaal ontworpen om jouw business skills te verbeteren. Denk hierbij aan een pitch-, sales-, of presentatietraining.

De Bliqsem Pitchtraining is een op maat samengestelde training, waarbij we deelnemers als de Bliqsem leren pitchen. Iedereen pitcht dagelijks. Op het werk, school of tijdens vrije tijd is pitchen heel gebruikelijk. Waar ben je mee bezig? Wat is je plan? Wat wil je bereiken? Wat wil je dat de ander gaat doen na jouw pitch?

Pitchen is een verhaal vertellen, met een helder vooropgezet doel. Jij presenteert jezelf met zelfvertrouwen op een goede doch ontspannen wijze. Door veel te oefenen leer je omgaan met je publiek, hoe je de aandacht kunt pakken maar ook vasthouden. En we leren de deelnemers verschillende vaardigheden aan waardoor de pitch beter wordt. Je leert een vaste volgorde van presentatie en we bieden handvatten om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen.
We brengen structuur aan tijdens het pitchen en gaan actief met de deelnemers aan de slag. Door onze unieke leermethode leren deelnemers de essentie van het pitchen en daarmee goed pitchen!

Veel succes met de training!

Trainingsmateriaal

Video, opdrachten uploaden, teksten